A 2013. január 30-i küldöttgyűlésen a tavalyi év önkormányzat felé történő elszámolása mellett napirenden szerepelt az idei év költségvetése is. Elhangzott, hogy jelenleg 230 fő felnőtt, ifjúsági és gyerek sportolója van az egyesületnek, ami több mint 20%-os növekedés az elmúlt idényhez képest. A létszám túlnyomó részét a fiatalok teszik ki, akikre az alapelvekkel összhangban nagyobb figyelmet fordít az egyesület vezetése. A sport és a szabadidős tevékenységek ugyanis nem csak az egészséges életmód szempontjából fontosak: társadalmi és nevelési szerepük is vitathatatlan. Várjuk tehát a labdarúgást, kézilabdát, sakkot, vízi sportokat kedvelő, megismerni vágyó gyerekeket és persze nem utolsó sorban felnőtteket. A költségvetés számaiból továbbá kiderült, hogy városunk Önkormányzata továbbra is az egyesület legfőbb támogatója. E mellett szót kell ejtenünk azon lelkes támogatóinkról is, akik szorgalmukkal és áldozatos tevékenységükkel járultak hozzá egyesületünk sikereihez.

 Új létesítményeinket azonban üzemeltetni, folyamatosan karbantartani, környezetüket ápolni kell, amelyhez az önkormányzati támogatás és az önfeláldozó munka kiegészítésre szorul.

 

Tisztelt Rácalmásiak!

 Mára világossá vált, hogy az általános gazdasági válság megváltoztatta a sportolás társadalmi és gazdasági támogathatóságának feltételeit. Azonban bizonyítva Rácalmás vezetése és az egyesület elnöksége elkötelezettségét a testedzés és a sportolás iránt Önökhöz is fordulunk támogatásukat kérve. Kérjük befizetett adójuk 1%-át ajánlják fel a Rácalmás Sportegyesületnek, mely támogatással még színvonalasabbá tehetjük gyermekeink sporttevékenységét.

 

Az egyesület adószáma: 19097020 – 1 - 07

 (Az ehhez szükséges nyomtatvány innen letölthető pdf formátumban)

 

Rácalmás SE